Programma 2019-2020

• Tweewekelijkse repetities in A’DAM Toren
  • Meerdere keren per jaar optreden
  • Spelen in een band onder begeleiding van topmuzikanten
  • Toegang tot verschillende workshops, talks en evenementen in A’DAM Toren

Bij A’DAM Music School leer je de muziek spelen waar jij naar luistert.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen en geen instrument te spelen als je bij A’DAM Music School komt. Je krijgt bij ons de ruimte om te spelen, uit te proberen en te ontdekken. Wel is het belangrijk dat je liefde hebt voor muziek en graag wil leren, onze docenten zijn er om je te helpen en te motiveren.

Wat je van ons kan verwachten, is dat wij jouw band zo goed mogelijk begeleiden om hechter en beter te worden. Ons docententeam bestaat uit muziekdocenten, muziekstudenten, artiesten, songwriters en producers. Wij hebben directe contacten met podia in de stad, de muziekindustrie en muziekopleidingen. Die gebruiken we als we zien dat je hier een stap mee kan maken. Wat wij van jou verwachten, is dat je er bent en er zin in hebt.

Proefles? Meld je hier aan.

De Bands

Bij A’DAM Music School werken we in verschillende groepen.
Elke band bestaat uit maximaal 20 leerlingen, samen vormen jullie in verschillende formaties de band.
Geen enkele groep is hetzelfde, en geen enkele leerling is hetzelfde.
Met het hele team werken we eraan om de lessen voor elke leerling zo tof mogelijk te maken.

• Kids (10-13) In deze band ga je kennis maken met verschillende instrumenten óf je verdiept je in één instrument. Je speelt bekende liedjes die jullie zelf uitkiezen en de docenten helpen met het uitzoeken van de partijen. Ook kun je aan leuke workshops en andere activiteiten meedoen.
  • Teens (14-18) In deze band speel je de meest populaire hits van nu, daarnaast ga je leren zelf liedjes te schrijven. Ook leer je meer over producties, arrangementen en samenspel. Daarnaast kun je meedoen aan workshops, en heb je toegang tot verschillende evenementen in de stad, zoals de Muzikantendag. Wil je naar een muziekopleiding? Onze docenten kunnen je helpen met de voorbereidingen.

De planning

• 4 juli
  • 11 juli

Optredens

• Sinterklaas – In november worden alle kinderen uit Amsterdam Noord en hun ouders uitgenodigd om Sinterklaas te ontmoeten, pepernoten te eten en spelletjes te doen. De kids-band van A’DAM Music School maakt het feest compleet.
  • Kerst – Intiem optreden voor familie en vrienden om gezamenlijk het jaar af te sluiten.
  • 5 Mei – A’DAM Toren organiseert elk jaar een vrijheidsdiner om onze vrijheid te vieren. De leerlingen van A’DAM Music School treden hier in een kleine setting op.
  • Eindshow – Afsluiter van het seizoen in The Loft. Alle bands laten horen waar ze het hele seizoen aan gewerkt hebben en treden op met een artiest.

De instrumenten

Bij A’DAM Music School kun je de volgende instrumenten spelen:

• Zang/rap
  • Keyboard