Onze gedachte

Ken je dat? Je luistert naar een liedje en je voelt je blijer, mooier, of sterker. Dit betekent dat dit liedje je raakt. Muziek heeft de bijzondere kracht om mensen te raken. Wij geloven dat iedereen dit kan. Jij ook.

Bij A’DAM Music School ga je twee dingen doen: muziek spelen en muziek maken. “Spelen” is een instrument leren kennen, oefenen en beter worden. “Maken” is jouw verhaal, boodschap of gevoel vertellen met muziek.

Goed of fout bestaat bij ons niet. Voor ons tellen drie dingen: echtheid, besef en groei. Echtheid: vertel je eigen verhaal. Besef: waar komt muziek vandaan, waarom klinkt het zoals het klinkt? Waar kom jij vandaan, waarom ben jij wie je bent? Groei: vooruitgang, goeie dingen voor jezelf en je publiek.

De Band

Bij A’DAM Music School is muziek maken een teamsport. Bij ons speel je daarom altijd in een band. Als groep kun je zelf bepalen wat voor muziek de band speelt, welke instrumenten er worden gebruikt, of in welke taal er wordt gezongen.

Wat je van ons kan verwachten, is dat wij jouw band zo goed mogelijk begeleiden om hechter en beter te worden. Ons docententeam bestaat uit muziekdocenten, muziekstudenten, artiesten, songwriters en producers. Wij hebben directe contacten met podia in de stad, de muziekindustrie en muziekopleidingen. Die gebruiken we als we zien dat je hier een stap mee kan maken. Wat wij van jou verwachten, is dat je er bent en er zin in hebt.

Proefles? Meld je hier aan.

A’DAM Band Kids

(10 t/m 13 jaar)

Emilie Blom van Assendelft (basgitaar & piano)
David Gemerts (drums/percussie)
Daniel Arends (gitaar)
Katya Gabeli (viool)
Sophia Visbeek (zang)

Dagen
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand van het schooljaar 2018/2019

10.00 – 13.00 inclusief lunch

Tuinhuis, Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord

A’DAM Band Teens

(14 t/m 18 jaar)

Lora Deniz (piano, zang, gitaar, productie)
Bram Wassink (gitaar, basgitaar, zang)

Dagen
Elke 2e en 4e zaterdag van de maand van het schooljaar 2018/2019

10.00 – 13.00 inclusief lunch

Tussen de Bogen 17, Amsterdam Centrum

Eindshow

7 juli 2019

The Loft, A’DAM Toren, Overhoeksplein 1, Amsterdam Noord

De Extra Muziekles

Als je meedoet met de band, kan je via A’DAM Music School extra muziekles volgen. Dit kan bijvoorbeeld bij Muziekschool Amsterdam, Muziekschool Noord of prive bij jou in de buurt. A’DAM Music School en Jongerencultuurfonds kunnen jouw lesgeld namelijk tot maximaal € 950,00 per jaar sponsoren.

• A’DAM Music School helpt met het aanvragen van een bijdrage bij het Jongerencultuurfonds om muzieklessen te volgen (tot 18 jaar)
  • A’DAM Music School vult indien nodig deze bijdrage voor muzieklessen aan door je te koppelen aan een particuliere sponsor.

Ja, ik zit in de band en ik wil extra muziekles!

Mail ons dan via: info@adammusicschool.nl

Vindt u het ook belangrijk dat iedereen muziekles kan volgen en wilt u bijdragen aan ons sponsorprogramma?

Lees hier meer over ons sponsorprogramma en hoe u van betekenis kunt zijn.