Doneren

Houdt u, net als wij, ook zo van muziek? En vindt u het ook zo belangrijk dat geen één kind de kans op muzieklessen zou moeten missen door de hoge kosten?
Draag dan bij aan de muzikale droom van een kind of jongere!

Bijdragen kan op verschillende manieren:

• Word sponsor van 1 leerling
    Als sponsor doneert u €500 per schooljaar. Uw donatie wordt gekoppeld aan één leerling. Hiermee worden de kosten voor de muziekles van deze leerling gedurende 1 schooljaar gedekt. Als sponsor ontvangt u persoonlijke uitnodigingen voor optredens en updates over de leerling die u sponsort. Dit kan als particulier, maar ook met een bedrijf of gezelschap.
  • Sponsorpakketten voor bedrijven
    Ook als bedrijf kunt u bijdragen. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden en pakketten.
    Pakket 1 – €1000 per jaar
    Pakket 2- €2500 per jaar
    Pakket 3 – €5000 per jaar

A’DAM Music School is een culturele ANBI.
Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI met 1,25 verhogen en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Meer informatie? Neem contact op via info@adammusicschool.nl.