Doneren

Houdt u, net als wij, ook zo van muziek? En vindt u het ook zo belangrijk dat geen één kind de kans op muzieklessen zou moeten missen door de hoge kosten?
Draag dan bij aan de muzikale droom van een kind of jongere!

Bijdragen kan op verschillende manieren:

• Sponsor worden
    Als sponsor doneert u €500 per schooljaar. Uw donatie wordt gekoppeld aan één leerling. Hiermee worden de kosten voor de muziekles van deze leerling gedurende 1 schooljaar gedekt. Als sponsor ontvangt u persoonlijke uitnodigingen voor optredens en updates over de leerling die u sponsort. Dit kan als particulier, maar ook met een bedrijf of gezelschap. Meer informatie? Neem contact op via info@adammusicschool.nl.
  • Eenmalige donatie
    U kunt natuurlijk ook éénmalig doneren. Dit kan als particulier, maar ook met een bedrijf of gezelschap. Elke euro die gedoneerd wordt gaat direct naar het onderwijs van onze leerlingen. Meer weten? Neem contact op via info@adammusicschool.nl.
  • In kind
    Heeft u een studioruimte, oude instrumenten, of zou u een goede ambassadeur zijn? Een bijdrage ‘in kind’ is ook hartstikke welkom. Neem contact op via info@adammusicschool.nl om de mogelijkheden te bespreken